تست تشخیص اُمیکرون برای همه مبتلایان کرونا، علمی و منطقی نیست

به گزارش دور زمین، معاون درمان وزارت بهداشت، چگونگی تشخیص مبتلایان به امیکرون در کشور را شرح داد.

تست تشخیص اُمیکرون برای همه مبتلایان کرونا، علمی و منطقی نیست

به گزارش خبرنگاران، دکتر سعید کریمی - معاون درمان وزارت بهداشت در حاشیه جلسه کمیته علمی کشوری مقابله با کرونا در جمع خبرنگاران، گفت: درباره تشخیص امیکرون، ابتدا فرد باید تست بدهد که معین گردد مبتلا به بیماری کرونا است یا خیر و سپس در موارد مثبت باید با کیت مخصوص نوع سویه را آنالیز کنیم. امیکرون در خیلی موارد علائم ساده و همانند سرماخوردگی دارد که ممکن است خود فرد به پزشک مراجعه نکند یا درصورت مراجعه ممکن است پس از معاینه احتیاجی به انجام آزماشات بیشتر نبینند.

تست تشخیص اُمیکرون برای همه مبتلایان کرونا علمی و منطقی نیست

وی گفت: کیت تشخیص امیکرون به اندازه کافی و تعداد زیاد در قطب های دانشگاهی کشور توزیع شده است و در صورتی که پزشک به امیکرون شک کند و نمونه را ارسال کند، تست تشخیصی امیکرون انجام خواهد شد؛ ولی اینکه بخواهیم برای همه مبتلایان از کیت تشخیص امیکرون استفاده کنیم علمی و منطقی نیست و باید در ابتدا تست PCR از فرد گرفته گردد و تست تشخیصی امیکرون در صورت لزوم در موارد مشکوک انجام گردد. اکنون کیت امیکرون مشکل اصلی کشور نیست.

آماده باش بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور

او با اشاره به اینکه امیکرون سرایت پذیری بالایی دارد، توضیح داد: در کشورهای اروپایی و آمریکایی به سرعت منتشر شده است و ما به بیمارستان ها و مرکز درمانی اعلام آماده باش نموده ایم. مهمترین نکته رعایت دستورالعمل های بهداشتی، استفاده از ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و تزریق دز سوم است.

مشخص تکلیف واکسیناسیون زیر 12 سال تا هفته آینده

وی درخصوص تزریق واکسن کرونا به بچه ها، بیان نمود: درباره تزریق واکسن به افراد زیر 12 سال بحث و آنالیز صورت گرفت ولی تصمیم قطعی هنوز نداریم. باید دانست که تصمیمات در ستاد ملی مقابله با کرونا باید مصوب و ابلاغ گردد. در بعضی کشورها واکسن کرونا به گروه سنی زیر 12 سال تزریق می گردد و ما هم تا هفته آینده مشخص تکلیف خواهیم کرد.

او درباره ورود پکسلوید به پروتکل درمان کرونا در کشور، گفت: این دارو هنوز در پروتکل درمان کرونا نیست، اگر حس کنیم احتیاج به تجویز باشد فراوری و توزیع را پیگیری خواهیم کرد.

او درباره نسخه نویسی الکترونیکی نیز تاکید نمود: نسخه نویسی الکترونیکی به سرعت و شدت در حال پیشرفت است و باید دانست وقتی پروژه ای در سطح ملی اجرا می گردد در ابتدا مسائلی وجود دارد، در گذشته نسخه نویسی کاغذی بود و حالا الکترونیکی شده است و از طرفی چندین دستگاه درگیر هستند و به تدریج مسائل رفع خواهد شد. هدف ما این است که به نسخه نویسی الکترونیکی و پرونده الکترونیک دست پیدا کنیم.

او در پاسخ به سوال خبرنگاران درباره امضای الکترونیک پزشکان نیز گفت: این موضوع باید از سوی نظام پزشکی عنوان گردد. اکنون پیگیری شرایط نسخه پیچی الکترونیک در بیمارستان ها در حال اجرا است و عدم اتصال بیمارستان ها در نسخه پیچی یکی از مسائل است که باید اصلاح گردد.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 13 اسفند 1400 بروزرسانی: 13 اسفند 1400 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 4758

به "تست تشخیص اُمیکرون برای همه مبتلایان کرونا، علمی و منطقی نیست" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تست تشخیص اُمیکرون برای همه مبتلایان کرونا، علمی و منطقی نیست"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید