تأمین اجتماعی را مردمی اداره می کنیم و هدف ما برداشتن مسائل از دوش مردم است

به گزارش دور زمین، سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به عنوان وزارت مردم معرفی شده است، گفت: تأمین اجتماعی را مردمی اداره می کنیم و از ظرفیت مردم در این سازمان استفاده می کنیم و هدف ما برداشتن مسائل از دوش مردم است.

تأمین اجتماعی را مردمی اداره می کنیم و هدف ما برداشتن مسائل از دوش مردم است

به گزارش گروه اجتماعی خبرنگاران، به نقل از اداره کل روابط عمومی سازمان تأمین اجتماعی، دکتر میرهاشم موسوی در سفر به استان گلستان در جلسه شورای اداری مشترک بیمه و درمان تأمین اجتماعی این استان، گفت: به روح بلند حضرت امام (ره) و شهدای بزرگوار بویژه شهدای استان گلستان درود می فرستیم و امیدواریم بتوانیم با خدمت شایسته به مردم عزیز این استان دین خود را تا حد امکان ادا کنیم.

وی سفر های استانی و حضور در واحد های اجرایی را اقدامی در راستای ایجاد فهم مشترک بین حوزه صف و ستاد سازمان تأمین اجتماعی بیان نمود و گفت: در این سفر ها استان هایی که احتیاج به رسیدگی بیشتری دارند، در اولویت قرار گرفته اند.

موسوی اضافه کرد: در سفر های استانی وظیفه ما سراغ گرفتن از مردم است و ما به سراغ کار می رویم و امیدواریم با اقدامات موثر و نتیجه بخش بتوانیم رضایتمندی و اعتماد مردم را افزایش دهیم. اقدامات ما زمانی نتیجه بخش است که مردم از خدمات ارزیابی خوبی داشته باشند و در سفر های استانی با حضور در محیط عملیاتی میزان رضایتمندی مردم به خوبی قابل آنالیز و ارزیابی است.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به طرح بیمه فراگیر خانواده ایرانی، گفت: طرح اولیه برای بیمه فراگیر خانواده ایرانی تهیه شده است و ما در این طرح در پی توسعه خدمات سازمان تأمین اجتماعی هستیم.

موسوی با بیان اینکه مفاهیم تحول، عدالت و اعتماد همیشه مبنای کار ها و فعالیت های این سازمان خواهد بود، گفت: تحول در منظره ماموریتی در هر دو بخش بیمه ای و درمانی، تحول در خط مشی و سیاست گذاری های حکمرانی سازمانی و بعلاوه تحول در فرآیند ها و فرایند هایی که باید اصلاح گردد را با جدیت دنبال می کنیم.

وی با تأکید بر اینکه رویکرد تحولی سازمان تأمین اجتماعی باید برمبنای عدالت باشد، گفت: تبعیضی اگر هست، باید از بین برود و اگر اخلال، عدم شفافیت و احیانا فسادی وجود دارد، باید برخورد قانونی صورت گیرد.

موسوی با بیان اینکه اعتماد دومین مفهوم محوری فعالیت های سازمان تأمین اجتماعی است، گفت: کارآیی و کارآمدی ما خلق اعتماد می نماید و اگر ظرفیت های موجود در استان در جهت صحیح و کارآمد به کار گرفته گردد، اعتماد نیز ایجاد می گردد و سرمایه انسانی سازمان نقش اصلی را در ایجاد اعتماد به سیستم برعهده دارد.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی گره گشایی و برطرف بعضی از مسائل را زمینه ساز ایجاد تحول دانست و گفت: تحول در بعضی موارد از اصلاحات کوچک آغاز می گردد و اگر مستمر باشد منجر به عدالت و اعتماد می گردد.

موسوی برلزوم مشارکت جدی همکاران تأمین اجتماعی سراسر کشور در برنامه های تحولی تأکید کرد و گفت: وقتی برنامه هوشمند سازی تأمین اجتماعی را آغاز می کنیم انتظار داریم که در استان ها نیز طرح هایی برای اجرای بهتر و اثرگذارتر این گونه برنامه ها ارائه گردد.

وی فعالیت مدیران و کارکنان واحد های اجرایی این سازمان را بسیار مهم و ارزشمند بیان نمود و گفت: هر گونه برنامه تحولی باید از محیط عملیاتی به واحد های ستادی و تصمیم گیری ارائه گردد و رمز موفقیت برنامه تحولی آغاز آن از مراکز اجرایی است.

موسوی با طرح این سوال که رمز موفقیت کشور ما در جنگ تحمیلی چه بود، گفت: رمز موفقیت این بود که مدیران جنگی ما در خط مقدم حضور داشتند و فرماندهان، جنگ را نه از پشت میز و اتاق های خود بلکه در میدان مدیریت می کردند.

سرپرست سازمان تأمین اجتماعی با تأکید بر اینکه رهبری استراتژیک با حضور در خط مقدم قابل تحقق است، گفت: باید در محیط عملیاتی حضور داشته باشیم و با نگاه برنامه محور ظرفیت های درونی مجموعه را شناسایی کنیم و توسعه دهیم.

موسوی با بیان اینکه در فاز اول برنامه تحول انجام کار های برزمین مانده در اولویت واقع شده است، گفت: بر اساس اصل جبران، باید کار هایی که از دستمان رفته است را جبران کنیم و اگر بتوانیم در یک زمان کوتاه کار های بر زمین مانده را انجام دهیم، حال مردم نیز خوب می گردد.

وی ادامه داد: در این راه باید ظرفیت هایی که برای جبران فرصت های از دست رفته کاربرد دارد را شناسایی کنیم و در گام بعدی باید فرآیند ها اصلاح شوند تا گره گشایی گردد و در این مرحله برطرف مسائل و افزایش اعتماد مردم حاصل می گردد.

موسوی گام سوم تحول را توجه به سرمایه انسانی دانست و گفت: باید به نحو مطلوب سرمایه انسانی را رصد کنیم چرا که نسبت به آن مسئول هستیم و باید بدانیم که کارمندی یک ارزش است و باید به این ارزش توجه ویژه داشته باشیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو
انتشار: 3 دی 1400 بروزرسانی: 3 دی 1400 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 4677

به "تأمین اجتماعی را مردمی اداره می کنیم و هدف ما برداشتن مسائل از دوش مردم است" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تأمین اجتماعی را مردمی اداره می کنیم و هدف ما برداشتن مسائل از دوش مردم است"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید