خط سیر عرفانی قونیه-شاهرود تعریف گردد، ضرورت به روز شدن گردشگری

به گزارش دور زمین، سید علی اصغر شریعت زاده در مصاحبه با خبرنگاران، بابیان اینکه تعریف خط سیر عرفانی قونیه-شاهرود برای رونق گردشگری لازم است، گفت: ترکیه از همه امکانات و ظرفیت های خود در راستای رونق گردشگری و جذب توریسم برای شعر قونیه استفاده کرد و سالانه در پاییز پذیرایی میلیون ها زائر است لذا ما نیز باید با توجه به وجود دو عارف برجسته در شاهرود نیز باید بتوانیم به تعریف بهتری از گردشگر دست پیدا کنیم.

خط سیر عرفانی قونیه-شاهرود تعریف گردد، ضرورت به روز شدن گردشگری

وی اضافه نمود: گردشگری در استان سمنان و به ویژه در شاهرود به صورت صنعتی اجرا می گردد زیرا این خطه در مسیر تهران-مشهد قرار گرفته است و برای رونق اقتصادی منطقه از طریق گردشگری باید بتوانیم مقصد جدید معرفی کنیم تا گردشگری به صورت سنتی تبدیل گردد.

ضرورت معرفی دقیق منطقه

معاون اسبق معرفی و آموزش سازمان میراث فرهنگی کشور بابیان اینکه دیگر نمی توان با روش های گذشته گردشگر را به شهرها دعوت کرد، ابراز داشت: امروز ذائقه گردشگران تغییر پیداکرده و باید به دور از جریانات رایج کشور از درون، کارهای پژوهشی با طرح های نو انجام دهیم، همان طور که جاده ابریشم مسیر تعریف گردیده برای ارتباط بین شرق و غرب شناخته گردیده است می توانیم با ایجاد خط سیر از شاهرود تا قونیه گردشگری عرفانی را در منطقه رونق دهیم.

شریعت زاده در ادامه توضیح داد: بزرگ ترین اقدامی که می توان برای رونق گردشگری در شاهرود انجام داد معرفی دقیق آثار و فرهنگ مردم به نحو شایسته است زیرا تا شناختی برای مردم ایجاد نگردد و شاخص های گردشگری را نبینیم نمی توان گردشگران حرفه ای را به این خطه جذب کرد.

وی اضافه نمود: متأسفانه در این منطقه مدیرانی برای میراث فرهنگی تصمیم گرفتند که اغلب اهل منطقه نبوده و ظرفیت ها را به طور کامل درک نکردند لذا معتقدیم مسائل و چالش های موجود باید به صورت ریشه ای حل گردد و مردم و مسئولان هم راستا و موازی یکدیگر حرکت نمایند.

بسطام دریای علم و هنر است

محقق، پژوهشگر و مولف کتاب فرهنگ مردم شاهرود بابیان اینکه متأسفانه شاهدیم که میراث فرهنگی رها و مسئولان، گردشگری را خیلی ضعیف دنبال می نمایند، ابراز داشت: بسطام دریای علم و هنر است لذا تا مکانی را ازنظر تاریخی نشناسیم نمی توانیم ظرفیت های واقعی آن منطقه را به درستی احصا کنیم.

شریعت زاده با تاکید بر اینکه گردشگر باید از گردشگری درس آموخته و به اطلاعاتش اضافه کند و متاسفانه گردشگری علمی حلقه مفقوده در این زمینه است که باید تقویت گردد، افزود: در شاهرود توسعه نامتوازن وجود دارد و این مشکل اساسی تا زمانی که تصمیم گیری ها از خارج شهرستان باشد هیچ وقت نمی تواند قابلیت های خودش را به منصه ظهور بگذارد.

وی اضافه نمود: برای ایجاد شغل درزمینهٔ گردشگری باید به صورت سازماندهی گردیده و سیستماتیک عمل کرد و ضمن آن دارای و راهنمایی پشتوانه های قوی از مرکز کشور باشیم تا بتوانیم این مسیر را به درستی راهنمایی کنیم.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 21 آبان 1397 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 219

به "خط سیر عرفانی قونیه-شاهرود تعریف گردد، ضرورت به روز شدن گردشگری" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "خط سیر عرفانی قونیه-شاهرود تعریف گردد، ضرورت به روز شدن گردشگری"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید