4 روش کاهش تنش در خانواده

به گزارش دور زمین، در این روز های در خانه ماندن، شاید تنش های بیشتری بین اعضای خانواده رخ دهد. با توجه به 4 نکته کاربردی می توانیم این تنش ها را به راحتی رفع و دلخوری ها را کم تر کنیم.

4 روش کاهش تنش در خانواده

به گزارش ، در این روز های در خانه ماندن، شاید تنش های بیشتری بین اعضای خانواده رخ دهد. با توجه به این 4 نکته کاربردی می توانیم تنش ها را به راحتی رفع و دلخوری ها را کم تر کنیم. با توجه به فشار هایی که در این روز ها بر اعصاب هر یک از اعضای خانواده وارد می گردد راه هایی را گردآوری کرده است که بیشتر یکدیگر را درک کنیم و در خانه ماندن ها را سخت تر نکنیم.

با توجه به کار هایی که می توانیم در خانه انجام بدهیم و حوصله مان هم سر نرود تلویزیون را بگذاریم برای کسی که راه دیگری برایش وجود ندارد مانند بچه ها و سالمندان. ما می توانیم هر فیلمی را در گوشی، لپ تاپ و تبلت نگاه کنیم، کتاب بخوانیم، کار هایی مانند نویسندگی و نقاشی انجام دهیم. ایرنا زندگی درباره هنر هایی که در 15 روز می توانید یاد بگیرید مطالبی تهیه کرده است که می توانید در ادامه بخوانید. حالا اگر بین سالمندان و بچه ها در خانه صلح برقرار نشد ترجیح بر این باشد که کنترل را به دست بزرگ تر بدهیم و سر کودک را به یک مورد دیگر گرم کنیم؛ چرا که او بیشتر با تکنولوژی ارتباط برقرار می کند. پدربزرگ و مادربزرگ های خانه با تکنولوژی راحت نیستند و حوصله ای برای درک آن ندارند علاوه بر اینکه به شدت روحیه حساسی دارند و باید مراقب غرور و عزت آن ها بود.

حدود چند سال پیش صفحه ای در روزنامه به نام اخبار حوادث چاپ می شد که بعد ها از صفحه های روزنامه ها حذف شد، می دانید چرا؟ زیرا میل به خواندن اخبار منفی زیادتر از خواندن اخبار مثبت است و این صفحه بعد از مدتی برای افرادی که به طور مرتب پیگیری می کردند اعتیادآور بود و افسردگی به وجود می آورد. حالا جدای از این مورد که بعضی ها عادت به خواندن اخبار منفی دارند، این اخبار فشار های روانی ای بر ذهن می آورد که ناخودآگاه موجب مشاجرات و دعوا های کوچک تا بزرگ می گردد. خیلی از مشاجرات و بحث هایی که خانه صورت می گیرد به دلیل ساده لحظه ای که آن زمان اتفاق افتاده است بر نمیگردد؛ بلکه پیش زمینه ای طولانی در پس ذهن ما دارد. همان عصبانتیت و ناامیدی ای که در وجود خود احساس می کنیم و نمی دانیم از کجا آب می خورد.

گاهی اوقات افراد به دنبال راهی می گردند که به دیگری ثابت کنند اشتباه می کند. حال بیایید درست فکر کنیم، اگر این ثابت کردن در زندگی 10 سال آینده شما اثری دارد به روش درست این کار را انجام دهید و اگر اثری ندارد پس لطفا اوقات خود و دیگران را تلخ نکنید و با کنترل کردن خود، دل کسی را نشکانید. اگر در خانه مسائل زیادی با اعضای خانواده دارید مطمئن باشید 50 درصد این مسائل به خود شما بر می گردد. پس جواب را در خودتان پیدا کنید و مطمئن باشید اگر چیزی در دنیا ارزش وقت گذاشتن و فکر کردن های طولانی و مکرر را داشته باشد، آن تنها خانواده است و این را متوجه نمی شویم تا زمانی که از دست شان بدهیم. تا قبل از آن که دیر گردد به خودمان کمک کنیم.

پدر ها و مادر ها خود را حافظ خانواده می دانند و از منفعل بودن چندان خوش شان نمی آید. فرقی نمی کند که آیا در این ایام سخت در خانه هستند یا مجبور به کار. به هرحال آن ها می دانند خطری خانواده شان را تهدید می کند و این بزرگ ترین دغدغه هر سرپرست خانواده است. فرقی نمی کند چه کسی سرپرست خانواده شماست به هر حال او در حال تحمل چنین استرس هایی است. سرپرست خانواده ممکن است مادر، برادر، خواهر یا عمو و دایی باشند. اگر در این دوران مشاجره ای صورت گرفت سعی کنید آن ها را درک کنید و از ادامه بحث بپرهیزید. این دوران در خانه ماندن تمام و فراموش می گردد، ولی احترامی که شکسته شده یا دلی که از شما شکسته باشد، ترمیم آن ها کار ساده ای نیست.

منبع: ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 27 اردیبهشت 1399 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 2532

به "4 روش کاهش تنش در خانواده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "4 روش کاهش تنش در خانواده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید