کشف میکرب زنده در عمق 800 متری اقیانوس
به گزارش دور زمین، محققان برای اولین بار پیروز به شناسایی میکربی زنده و فعال در عمق 800 متری اقیانوس هند شده اند؛ این در حالی است که پیش از این تصور می شد موجودات میکروسکوپی در چنین شرایطی زنده نمی مانند.

به گزارش خبرنگار گروه علمی و دانشگاهی خبرنگاران به نقل از نیواطلس، تحقیقاتی که در قالب برنامه پژوهشی آی او دی پی برای کشف رازهای عمق اقیانوس ها صورت گرفته نشان می دهد که یک نوع میکروب بر روی صخره های عمق اقیانوس ها زندگی می نماید و دارای مولکول های زنده است.
محققان بعد از خارج کردن یک نمونه صخره از عمق 800 متری اقیانوس هند و جستجوی دقیق این باکتری را شناسایی نموده اند.میکروب یادشده تنها یک میکرومتر طول دارد و هنوز سن آن تعیین نیست. اما به نظر می رسد این باکتری از جمله باکتری های قدیمی کره زمین باشد. این اولین بار است که یک باکتری در چنین عمقی از کره زمین شناسایی می گردد.
با توجه به فقدان نور و مواد غذایی کافی در این بخش از کره زمین هنوز تعیین نیست باکتری تازه شناسایی شده چگونه در چنین شرایط دشواری به زندگی خود ادامه داده و توانسته دوام بیاورد. به نظر می رسد این باکتری از توانایی بالایی برای ذخیره سازی کربن برخوردار بوده و به همین شیوه خود را در عمق اقیانوس حفظ نموده است.
منبع: خبرگزاری فارس