اندازه حضور دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد، مستندی بر مرجعیت این پلتفرم است
به گزارش دور زمین، تهران (پانا) - رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی وزات آموزش و پرورش گفت اندازه حضور دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد، مستندی بر مرجعیت این پلتفرم است.

علی باقرزاده طی نشست مجازی معاونان وزیر با مدیران کل آموزش و پرورش استان ها و رؤسای ادارات آموزش و پرورش منطقه ها سراسر کشور که در ساختمان شهیدرجایی برگزار گردید، به تشریح فعالیت های اجرا شده درخصوص بازگشایی مدارس، شروع سال نو تحصیلی و از سرگیری آموزش های حضوری پرداخت و اظهار کرد: باید مدیران مدارس دولتی و غیردولتی اطلاعات معلمان و دانش آموزان را بر روی سامانه سیدا ثبت کنند تا این افراد بتوانند با انتقال اطلاعات به شبکه شاد، در پلتفرم شاد، احراز هویت شوند.
وی اضافه نمود: مدلی که سال جاری در ساماندهی کلاس های درس پیگیری و اجرا می کنیم با سنوات گذشته بسیار فرق دارد و به وسیله سامانه یکپارچه دانش آموزی دنبال می گردد، بطوری که امکان ایجاد کلاس، برای دانش آموزان و حتی معلمانی که نام آن ها در سامانه یکپارچه ثبت نشده اند، وجود ندارد. لذا از مدیران تقاضا می گردد برای استفاده از شاد، این فرایند را طی کنند تا احراز هویت معلم و دانش آموز به درستی انجام گردد.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی وزات آموزش و پرورش گفت: حدود 13 میلیون و 416 هزار دانش آموز در فرآیند کلاس بندی شبکه شاد قرار گرفته اند که انتظار داریم مدیران مدارس، هر چه سریع تر دانش آموزان ثبت نام شده را در کلاس ها توزیع کنند و از مدیران منطقه ها و کارشناسان تقاضا داریم که با جدیت این موضوع را پیگیری کنند. چنانچه مدارس بسیاری را داریم که 100 درصد جامعه دانش آموزی آن مدرسه، در شاد فعالیت می کنند.
باقرزاده با اشاره به این که طبق رصد سامانه صدور گزارش های مدیریتی، هنوز اطلاعات بعضی از مدارس در شبکه شاد وارد نشده، اضافه نمود: طبق فرمایش رئیس جمهور شبکه شاد به اسم بخشی از آموزش و مرجع اصلی آموزش مجازی در کشور است، بنابراین ضروری است اطلاعات تمام همکاران و دانش آموزان بر روی آن ثبت گردد.
رئیس مرکز هماهنگی حوزه وزارتی وزات آموزش و پرورش ادامه داد: اندازه حضور دانش آموزان و معلمان در شبکه شاد، می تواند مستندی بر مرجعیت این پلتفرم است.
وی با اشاره به این که سامانه مورد استفاده در مدارس باید در درجه اول نظارت پذیر باشد، گفت: مدیران مدارس منطقه ها و استان ها توجه داشته باشند که استفاده از پیغام رسان های غیربومی، تخلف و غیرقانونی است و اغلب اتفاقاتی که در بستر مجازی گزارش می گردد، مربوط به کارگروه هایی است که بر روی شبکه های پیغام رسان خارجی کار می کنند.
منبع: خبرگزاری پانا