لزوم آسیب شناسی وضعیت موجود شهرداریها و دهیاریها

به گزارش دور زمین، معاون وزیر کشور و رییس سازمان شهرداری ها و دهیاری های کشور گفت: باید با اتکا به نگاه نو و ایده های خلاقانه و جدید سازمان شهرداری ها و دهیاری ها را با انگیزه تر و پر انرژی تر از قبل پیش ببریم تا ضمن پیشبرد مناسب اهداف سازمان، زمینه ارتقای سطح خدمت رسانی شهرداری ها و دهیاریها را فراهم آوریم.

لزوم آسیب شناسی وضعیت موجود شهرداریها و دهیاریها

به گزارش خبرنگاران، جمالی نژاد که در جمع معاونان و مدیران سازمان شهرداری ها و دهکمک ها سخن می گفت با اشاره به شرایط کنونی که شهرداری ها با کاهش اعتبارات روبروند بر آسیب شناسی وضعیت موجود شهرداریها و دهکمکها و ارزیابی مسائل آنها توسط سازمان شهرداری ها و دهکمک ها و به تبع آن تغییر گفتمان در برخی وظایف و ماموریت های این سازمان تاکید نمود.

وی با بیان اینکه تصمیمات سازمان شهرداری ها و دهکمک های کشور با تمامی جمعیت کشور که در شهرها و روستاها سکونت دارند، مرتبط است، اظهار کرد: یک قانون اشتباه، یک دستورالعمل اشتباه، یک بخشنامه اشتباه و یک تصمیم اشتباه ما در حوزه مدیریت شهری و روستایی می تواند 1260 شهرداری و بیش از 37 هزار دهکمک ها و همچنین ساکنان آنها را با مشکل روبرو سازد، بنابراین با توجه به شرایط فعلی کشور و وضعیت اعتبارات، نگرش و نگاه فعلی ما به برنامه ها و اقدامات سازمان شهرداری ها و دهکمک ها باید تغییر نماید و در کنار بازنگری در ماموریت ها با همت مضاعف و همکاری مستمر کارها را پیش ببریم.

جمالی نژاد با اشاره به اینکه در عرصه مدیریت شهری مباحث جدیدی نظیر شهر دوستدار کتاب، شهر دوستدار کودک، شهر دانش محور، شهر دانش مبنا، شهر هوشمند، ... مطرح است، توضیح داد: بسکمک از موضوعات جدید حوزه مدیریت شهری شاید نیازی به صرف اعتبار هم نداشته باشد و یک حرکت نرم افزاری کوچک در شهرداری می تواند افکار عمومی را بیشتر از یک پروژه عمرانی به خود جذب نماید، پس یک عامل مهم دراین عرصه داشتن ایده، خلاقیت و دانش جدید است.

رییس سازمان شهرداری ها و دهکمک های کشور در ادامه اظهار کرد: با وجود مسائل فعلی مردم اما مدیریت شهری باید اعتماد سازی کند و سرمایه های اجتماعی شهرها را بالا ببرد و دیوار بی اعتمادی را از بین ببرد و ما در سازمان شهرداری ها و دهکمک های کشور باید با نشاط و شادابی بتوانیم زمینه ایجاد نشاط و شادابی در شهرداری ها و دهکمک ها را فراهم تا در نهایت حس تعلق مردم به شهر و روستای محل سکونت خود را افزایش دهیم و به بالا رفتن میزان وفاق و همبستگی اجتماعی و افزایش امنیت ملی کشور کمک نماییم.

جمالی نژاد با بیان اینکه شهری می تواند بسوی توسعه یافتگی و پیشرفت گام بردارد که سرمایه اجتماعی آن حفظ و افزایش یابد، گفت: حفظ و ایجاد سرمایه های اجتماعی شهرها نیازمند اعتماد شهروندان به برنامه های شهرداری است و بخش های زیادی از کوشش های شهرداری در ایجاد اعتماد مردم به مدیریت شهری به اقدامات، برنامه ها و نگرش ما در سازمان شهرداری ها و دهکمک ها مرتبط است و اگر سازمان را با توسل به افکار و دانش های جدید و بازنگری اصولی و علمی در ماموریت های فعلی جلو ببریم قطعا می توانیم شهرداری ها و دهکمک ها را در اعتمادسازی کمک نماییم.

وی همچنین با قدردانی از خدمات خالصانه مهندس خندان دل اضافه کرد: در دورات خدمت در سمت های معاون عمرانی استانداری اصفهان و شهرداری اصفهان و یزد همواره نظرات و هدایت های آقای مهندس خندان دل برای من راهگشا بود.

بر اساس گزارش روابط عمومی سازمان شهرداری ها و دهکمک ها، جمالی نژاد ضمن تشکر از اعتماد دکتر رحمانی فضلی برای انتصاب وی به سمت معاون عمران و توسعه امور شهری و روستایی وزارت کشور، ابراز امیدواری کرد که با همکاری مجموعه مدیران و کارکنان سازمان شهرداری ها و دهکمک های کشور کارها با انگیزه بیشتری نسبت به گذشته پیش رود.

منبع: خبرگزاری ایسنا
انتشار: 13 بهمن 1397 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 957

به "لزوم آسیب شناسی وضعیت موجود شهرداریها و دهیاریها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "لزوم آسیب شناسی وضعیت موجود شهرداریها و دهیاریها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید