اعتراف تاج: تعداد تیم های لیگ یک، 3-2 تیم باید کم گردد
به گزارش دور زمین، ین موضوع هم از سوی فدراسیون و سازمان لیگ در حال آنالیز است.تعهدی نداریم که تیم های لیگ های پایین کشور در شرایط کنونی و مسائل و حواشی آن 16 تیم، 18 تیم و یا 20 تیم باشد.

به گزارش خبرنگاران ،مهدی تاج ظهر چهارشنبه در جلسه مجمع عمومی سالیانه هیات فوتبال استان اردبیل گفت:در حال حاضر کناره گیری برخی از تیم ها در لیگ های پایین کشور مسائل بسیار جدی برای سایر تیم های حاضر و نیز تداوم این رقابت ها به وجود آورده است.الان دو تیم از لیگ 2 کنار کشیده اند. این دو تیم اصلا در لیگ دسته دوم شرکت نکردند و پس از گذشت سه هفته از این رقابت ها دو تیم دیگر هم در آستانه کناره گیری هستند که بی شک روند این بازی ها را با اختلال روبرو می نماید.از این به بعد تیم های حاضر در این رقابت ها باید ضمانتی ارائه دهند که نشان دهد می توانند تا سرانجام لیگ ادامه دهند و در عین حال هزینه و قرارداد بازیکن خود را می توانند بپردازند.
وی با بیان اینکه این بحث را در آینده نزدیک مصوبه هیئت رئیسه فوتبال فدراسیون خواهیم کرد تا به مرحله اجرا در آید، گفت:این مسائل و نیز برخی مسایل مالی و فنی نشان می دهد باید تعداد تیم های لیگ های یک، دو و سه کاهش یابد.این موضوع هم از سوی فدراسیون و سازمان لیگ در حال آنالیز است.تعهدی نداریم که تیم های لیگ های پایین کشور در شرایط کنونی و مسائل و حواشی آن 16 تیم، 18 تیم و یا 20 تیم باشد.
3-220
منبع: ایران ورزشی