گسترش آموزش های مهارتی در مناطق محروم و روستاهای استان بوشهر

به گزارش دور زمین، به گزارش خبرنگاران، عبدالمجید دراهکی عصر پنجشنبه در نشست با فرماندار شهرستان دیر گفت: توسعه آموزش های مهارتی بنا به احتیاج صنایع موجود در شهرستان دیر با همکاری دستگاه های ذی ربط ضرورت دارد.

گسترش آموزش های مهارتی در مناطق محروم و روستاهای استان بوشهر

وی با بیان اینکه احیا و بازسازی نقش و صندلی آموزش های فنی و حرفه ای در جامعه و خانواده ها لازم است، گفت: سهم این آموزش ها در تقویت قابلیت و ظرفیت های مناطق تعیین گردد که این مهم نیازمند فرهنگ سازی با همکاری فرمانداری ها است.

مدیر کل آموزش فنی و حرفه ای استان بوشهر با اشاره به شعار سال حمایت از کالای ایرانی؛ تحقق این امر را فرهنگ سازی مناسب برای تبیین، راهنمایی و فراگیر کردن آموزش های فنی و حرفه ای در جامعه دانست.

وی با بیان اینکه امروز ایجاد اشتغال با مهارت آموزی ارتباط مستقیمی دارد، اضافه کرد: آموزش های فنی و حرفه ای باعث ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد و مرکز آموزش فنی و حرفه ای شهرستان دیر با انتقال به مکان جدید و تجهیز کارگاه های آموزشی و مربیان مجرب آمادگی دارد که جوانان جویای کار را آموزش داده و به بازار کار معرفی نماید.

دراهکی با بیان اینکه توسعه آموزش های مهارتی در راستای عدالت آموزشی در سطح استان است تأکید کرد: مناطق محروم و روستاها بیشتر مورد توجه قرار گرفته و آموزش های مهارتی در این مناطق ارائه می گردد تا باعث پیشگیری از مهاجرت روستاییان به شهرها گردد و آموزش های مهارتی معضل بیکاری در بین جوانان روستایی را کاهش دهد.

گرایش جوانان به سمت کارهای پشت میزی

فرماندار شهرستان دیر نیز در این نشست با تاکید بر گسترش و نهادینه کردن آموزش های فنی و حرفه ای در سطح شهرستان گفت: این آموزش های مهارتی در اشتغالزایی پایدار تاثیر مستقیم دارد.

کریم علی حسنی با تاکید بر گسترش و نهادینه کردن بحث آموزش های فنی وحرفه ای با هدف توسعه اشتغال و کارآفرینی، صنعت و رونق اقتصادی در شهرستان، اضافه کرد: جدی دریافت آموزش های مهارتی توسط جوانان بسیار مهم است که باید برای این مهم فرهنگ سازی کرد.

وی به صنایع مستقر در شهرستان دیر و جنوب استان بوشهر اشاره نمود و از مجموعه آموزش فنی و حرفه ای دیر خواست در این زمینه ها آموزش های لازم را در مرکز آموزش فنی و حرفه ای ارائه کنند تا در روند اشتغالزایی شهرستان اقدام شایسته ای انجام گیرد.

علی حسنی با گلایه از گرایش جوانان به سمت کارهای پشت میزی ادامه داد: خانواده ها امروز به این نتیجه رسیده اند که حرفه آموزی برای فرزندان آنها، شغل پایدار را به دنبال دارد.

فرماندار دیر با اشاره به اینکه باید برای مهارت آموزی جوانان بیکار کوشش کنیم گفت: بهتر است آموزش های لازم را در قالب مهارت آموزی آموزش دهیم که بسیاری از مسائل به این طریق کاهش پیدا خواهد نمود.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 3 اردیبهشت 1398 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 1314

به "گسترش آموزش های مهارتی در مناطق محروم و روستاهای استان بوشهر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "گسترش آموزش های مهارتی در مناطق محروم و روستاهای استان بوشهر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید