پیش بینی درآمد ماهیانه یک میلیارد و 280 میلیون تومانی مرکز پسماند مکانیزه منطقه 6 برای شهرداری
به گزارش دور زمین، مدیر اداره پسماند منطقه 6 شهرداری تهران از پیش بینی درآمد یک میلیارد و 280 میلیون تومانی ماهیانه این مرکز اطلاع داد.

به گزارش خبرنگاران، مهدی کاوه در حاشیه افتتاح مرکز پسماند مکانیزه منطقه 6 تهران، گفت: احداث این مرکز از سال 1395 با هدف تفکیک زباله ها از مبدأ و درآمدزایی از زباله ها شروع شد. بر همین اساس 202 هزار و 400 مترمربع زیربنا برای این مرکز در نظر گرفته شد که 1500 مترمربع آن سالن تفکیک و مابقی ساختمان اسکان کارگران است.
وی اضافه کرد: مهمترین خط پردازش این مرکز، پردازش زباله خشک است که با احداث این پروژه نزدیک به 60 درصد از نیروی کار کاهش پیدا نموده است و در حقیقت روند مدیریت پسماند در منطقه تسهیل شده است.
وی ادامه داد: می توانیم در این مرکز در هر ساعت بین پنج تا شش تن زباله را جداسازی کنیم و در مرحله بعد زباله های جداسازی شده را دسته بندی و از مرکز خارج کنیم.
مدیر اداره پسماند منطقه 6 شهرداری تهران در مورد میزان تفکیک زباله در سطح منطقه قبل از احداث این مرکز، گفت: پیش از احداث این مرکز روزانه 50 تن زباله در سطح منطقه تفکیک می شد و زمانی نزدیک به 20 ساعت صرف این کار می شد. لذا با توجه به این که میدان آرژانتین مرکز تجاری پایتخت است صرف چنین زمانی برای این کار قابل قبول نبود. لذا برنامه احداث این مرکز در یک مناقصه به شرکتی خصوصی سپرده شد که این شرکت نیز از شرکت های دانش بنیان محسوب می گردد.
وی در بخش دیگری از صحبت های خود در مورد هزینه احداث این مرکز، گفت: احداث این مرکز نزدیک به شش میلیارد تومان برآورد شد و ملکی که این مرکز در آن احداث شده متعلق به شهرداری تهران است. در حقیقت می توان گفت، به صورت کلی اجرای این طرح بالغ بر 30 میلیارد تومان هزینه دربر داشته است.
وی تاکید نمود: امید است با احداث این مرکز در کنار صرفه جویی های مادی طبق قراردادی که بین شرکت پیمانکار و شهرداری تهران بسته شده است، ماهیانه یک میلیارد و 280 میلیون تومان درآمد برای شهرداری تهران ایجاد گردد.
منبع: خبرگزاری ایسنا