عادل فردوسی پور: 90 صادق است
به گزارش دور زمین، عادل فردوسی پور مهمترین ویژگی نود در این سال ها را صداقت این برنامه بیان کرد.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی معاونت سیما، تهیه کننده و مجری برنامه ورزشی نود درباره این برنامه مطرح کرد: وابستگی نداشتن به هیچ تیم، گروه و جریان خاص و البته کوشش مستمر برای نورافکن انداختن روی فسادها و نقاط تاریک فوتبال در این زمینه بسیار مهم بوده است.
فردوسی پور توضیح داد: همواره سعی کردیم هیجان و جذابیت ذاتی فوتبال را به خانه های مردم بیاوریم و در کنار آن با صحبت درباره کاستی ها و فسادهای موجود در فوتبال و از صندلی رسانه نسبت به اصلاح وضع موجود وظیفه مان را انجام بدهیم.
او درباره تأثیر برنامه های ترکیبی به ویژه ورزشی در افزایش جذب مخاطب اظهار کرد: در کشور ما علاقه بسیار زیادی به ورزش و به خصوص فوتبال وجود دارد. جمعیت چند 10 میلیونی علاقه مند به فوتبال داریم که به شدت پیگیر این رشته ورزشی و برنامه های مرتبط با آن هستند؛ بنابراین هر چه در این حوزه برنامه های بهتر و جذاب تری ساخته گردد به طور مستقیم به جذب مخاطب یاری می نماید.
فردوسی پور اظهار کرد: در چند سال گذشته به استانداردهای جهانی در برنامه سازی ورزشی نزدیک تر شدیم، اما هنوز از نظر زیر ساخت ها، ایده و اجرا فاصله قابل توجهی وجود دارد و جای کار در این زمینه زیاد است.
عادل فردوسی پور مجری برنامه نود که سال جاری جزو برنامه های شاخص بخش مردمی و کاندیدای دریافت جایزه در جشنواره تلویزیونی جام جم است، درباره ضرورت برگزاری این جشنواره اعلام کرد: در انتها هر سال ارزیابی برنامه های صداوسیما صورت می گیرد و تقدیر از برنامه های برتر صداوسیما اتفاق مثبتی است که باعث ایجاد انگیزه برای برنامه سازها می گردد.
او گفت: رأی مثبت مردم در بخش مردمی جشنواره جام جم بهترین قدردانی برای یک برنامه ساز است و می تواند انرژی لازم را برای ادامه فعالیت به برنامه ساز و عوامل یک برنامه بدهد.
این مجری درباره ارتقای سطح کیفی جشنواره جام جم گفت: اگر در تبلیغ جشنواره و برنامه ها بهتر و جذاب تر عمل گردد مشارکت بیشتری از سوی مخاطب دیده می گردد و حضور آن ها پر رنگ تر خواهد بود.
مجری برنامه ورزشی نود در انتها درباره بخش مردمی جشنواره جام جم و انتخاب برترین ها به وسیله رأی مردم، مطرح کرد: این اتفاق بسیار مثبت است که بهترین ها با نظر مردم که مخاطبان ما هستند، انتخاب می شوند.
منبع: خبرگزاری ایسنا