ظرفیت های گردشگری دریایی خوزستان به صورت کاربردی تعیین می گردد

به گزارش دور زمین، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان گفت: گردشگری آبی موضوعی است که برنامهریزی مناسب و مطالعه دقیق میتواند نویدبخش تحول در این حوزه باشد.

ظرفیت های گردشگری دریایی خوزستان به صورت کاربردی تعیین می گردد

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی ادارهکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان، علیرضا ایزدی مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان امروز شنبه 31 شهریور اظهار کرد: گردشگری یکی از حوزههایی است که اگر تحقق اصولی داشته باشد، یکی از راهکارهای تحقق اقتصاد مقاومتی است زیرا باعث فراوری ثروت و تحول اقتصادی میشود.

او ادامه داد: خوزستان دارای یک سری پتانسیلها است و چنانچه به دنبال توسعه پایدار در حوزه صنعت گردشگری هستیم باید حتما به تمام سلایق و علائق توجه کنیم و از طرفی هم تعمیم فصول گردشگری داشته باشیم تا به توسعه پایدار گردشگری بیانجامد.

مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان اضافه کرد: استان خوزستان دارای ظرفیتهای فراوانی از جمله گردشگری آبی و دریایی است که این ظرفیتها به نوعی مغفول ماندهاند و فعالیتهایی انجام گردیده تاکنون در این حوزه مناسب این پتانسیلها نبوده است که البته موضوعاتی از قبیل جنگ نیز در این مغفولماندگی تأثیر بسزایی داشته است.

او با بیان اینکه استان دارای رودخانهها،سدها و سواحل منحصر بفردی است گفت: یکی از موضوعاتی که دربرگیرنده علایق و سلایق جامعه هدف ما است موضوع گردشگری آبی است که برنامهریزی مناسب و مطالعه دقیق میتواند نویدبخش تحول دراین حوزه باشد.

ایزدی گفت: دراین راستا طی ماههای گذشته با مجموعه دانشگاهی و یک مشاور صحبتهایی را انجام دادهایم تا بتوانیم موضوع گردشگری دریایی را در اولویت کارمان در حوزه مطالعه قرار دهیم که در همین زمینه به یاری خدا در اسرع وقت طی روزهای آینده موضوع نهایی شدن قرارداد را خواهیم داشت که بر مبنای آن پتانسیلهای اصلیمان در این حوزه را به صورت کاربردی معین خواهیم کرد.

او در ادامه با تأکید بر اینکه سدها و رودخانه های استان نیز پتانسیلهای خاص خود را دارا هستند به راهاندازی گردشگری دریایی در سواحل هندیجان اشاره نمود و اضافه کرد: گردشگری دریایی هماینک در ساحل بحرکان درحال فعالیت است؛ این درحالی است که چندین جلسه را نیز با مجموعه سازمان بنادر و کشتیرانی در استان و تهران برگزار کردیم که این سازمان آمادگی خود را برای اعطای تسهیلات لازم به منظور خریداری کشتیهای تفریحی اعلام نموده است.

مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان با اشاره به اینکه که اقداماتی در راستای گردشگری آبی و دریایی نیز در خرمشهر درحال انجام است گفت: به همین منظور مسیری را برای هندیجان ـ ماهشهر و آبادان ـ خرمشهر و نهایتاً بصره تعریف نمودهایم که در مراحل ابتدایی است؛ ضمن اینکه در کنار این موضوع نیمنگاهی را نیز به گردشگری ورزشی دریایی داریم که نیازمند این است که مطالعات کاربردی مربوط به این موضوع به انتها برسد و انشاءالله بتوانیم با جذب سرمایهگذار در خرمشهر و ماهشهر موضوع را نهایی کنیم.

او درخصوص بهرهبرداری از کارون در راستای گردشگری دریایی و آبی نیز توضیح داد: بحث کارون نیازمند مطالعه است و در وهله اول باید بتوان بستر رودخانه را مناسب کنیم. طرحی در این خصوص در استانداری وجود دارد ولی فاضلابهایی درحال حاضر در حوزه رودخانه کارون دیده میشود مقداری دست ما را بسته و در وهله اول باید بسترسازی مناسب در آن صورت گیرد.

ایزدی اعلام کرد: بحث فاضلاب موجود در کارون نگرانکننده است که امیدواریم این معضل با نهایی شدن موضوع تصفیهخانه که در دستورکاراستانداری است به سامان مناسبی برسد و شاهد رونق گردشگری در کارون زیبا نیز باشیم.

منبع: میراث آریا
انتشار: 31 شهریور 1397 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 108

به "ظرفیت های گردشگری دریایی خوزستان به صورت کاربردی تعیین می گردد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ظرفیت های گردشگری دریایی خوزستان به صورت کاربردی تعیین می گردد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید