رسوایی بزرگ؛ برده داری نوین در کشور همسایه

به گزارش دور زمین، رسانه های کویتی از همکاری مقامات رسمی کشورشان با یک مقام رسمی بنگلادش در زمینه خرید و فروش انسان و برده داری جدید پرده برداشتند.

رسوایی بزرگ؛ برده داری نوین در کشور همسایه

به گزارش خبرنگاران به نقل از اعتمادآنلاین، روزنامه الرأی کویت خبر داد، یکی از نمایندگان مجلس بنگلادش با همکاری شماری از نمایندگان و افسران کویتی اقدام به قاچاق انسان و برده داری در کویت می کرده است.

به نوشته این روزنامه، این نماینده مجلس بنگلادش به اتفاق یکی از هموطنانش در حال حاضر در بازداشت سرویس های امنیتی کویت هستند.

منابع این روزنامه خبر دادند نماینده مجلس بنگلادش در بازپرسی های اجرا شده اعتراف کرده است مبالغ هنگفتی را به یکی از مسئولان عالیرتبه وزارت کشور کویت بابت تسهیل انتقال و به کارگیری کارگران بنگلادشی پرداخت کرده است و این رشوه ها از طریق یک واسطه رد و بدل می شده اند.

همچنین بر اساس افشاگری رسانه های کویتی، این نماینده مجلس به کمک تعدادی از مسئولان کویتی زمینه انتقال شمار قابل توجهی از نیروی کار بنگلادشی را به کویت و فعالیت آنها در این کشور در شرایطی نزدیک به برده داری فراهم می کرد. گفته می شود بخش عمده ای از دستمزد این افراد به جیب او و همدستانش می رفت.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 26 مرداد 1399 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 3070

به "رسوایی بزرگ؛ برده داری نوین در کشور همسایه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "رسوایی بزرگ؛ برده داری نوین در کشور همسایه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید