ده تا از خطرناکترین پل های جهان

به گزارش دور زمین، تاریخ طولانی و قدیمی پل‌ها ثابت می‌کند که این جایگاه‌ها بسیار ایمن و قابل اطمینان هستند. با این وجود، تعدادی پل وجود دارد که تنها نگاه کردن به آن‌ها می‌گویند که چه خطراتی ممکن است به همراه داشته باشند. ما برای شما 10 پل را معرفی خواهیم کرد، که جریانی از آدرنالین را در خون شما ترشح می‌کنند و مقداری هم خطر به علاوه‌ی هیجان زیاد به همراه دارند. اگر از ارتفاع می‌ترسید و آهسته حرکت می‌کنید، بی‌خیال این پل‌ها شوید.

ده تا از خطرناکترین پل های جهان

پل پارک ملی تامان نگارا (Taman Negara)، مالزی

پل Canopy (سایبان) طولانی‌ترین پل معلق جهان است که در زیباترین پارک ملی مالزی قرار دارد. فصل بارش باران در ماه مارس پایان می‌یابد. بعد از آن، این پارک پر از جمعیت بیشماری از توریست‌هایی می‌شود که برای تماشای جنگل‌های بکر، پرندگان شگفت‌انگیز و شنای ماهی‌های مختلف در آب‌های شفاف آبشارها، به این نقطه زیبای مالزی هجوم می‌آورند. اما جاذبه‌ی اصلی این پارک که گردشگران را به سمت خود جذب می‌کند، پلی است با 530 متر طول که بین 25 تا 40 متر بالاتر از سطح زمین معلق است.

پل طنابی Carrick-a-Rede، بریتانیا

پل Carrick-a-Rede در شهر انتریم، در ایرلند شمالی قرار دارد. این پل یک چالش واقعی است و موقعیتی را فراهم می‌کند که هر مرد و زنی باید به اندازه کافی شجاع باشد که بتواند از آن عبور کند. این پل 20 متر طول دارد و در ارتفاع 28 متری واقع شده است. پل طنابی یکی از پربازدیدترین جاذبه‌های توریستی در این ناحیه محسوب می‌شود که تنها در سال گذشته میزبان حدود 250.000 گردشگر از سراسر دنیا بوده است. عبور از این پل نیاز به تمرکز زیادی دارد، ممکن است در لحظه‌ای خاص احساس سرگیجه کنید، پس مطمئن شوید یک نفر همراهتان باشد.

پل معلق Loboc، فیلیپین

پل نوسانی از جنس بامبو که برای تماشا کردن، جالب و عالی به نظر می‌رسد. اما اگر تصمیم به عبور از آن بگیرید، ناگهان متوجه می‌شوید که چگونه بدنتان شروع به لرزیدن خواهد کرد. این پل که در ارتفاع 20 متری معلق است حتی شجاع‌ترین افراد را به ترس می‌اندازد. به قول معروف، تنها، آن‌هایی که ریسک می‌کنند و پا را از حدشان فراتر می‌گذارند می‌دانند چه قدر می‌توانند جلو بروند. البته این خطر کردن ارزشش را دارد، چرا که آن طرف پل یک روستای فیلیپینی قرار دارد. این روستا برای جانوران منحصر به فرد Loboc، آبشارهای زیبا و رستوران‌های شناوری که حتما باید از آن‌ها بازدید کنید مشهور است.

پل Trift، سوییس

پل عابر پیاده‌ی Trift با 170 متر طول در ارتفاع 100 متری در نزدیکی Gadmen، واقع در رشته کوه‌های آلپ قرار دارد که برای اولین بار در سال 2004 ساخته شده و سپس در سال 2009 بازسازی شد. بعد از بازسازی، این پل ایمن‌تر شد اما هنوز هم به طور مطلق ایمن نیست. سطح ایمنی پل تا حد زیادی بستگی به دقت و توجه فرد دارد. پل مذکور انتخابی عالی برای راهپیمایانی است که تمایل دارند یخچال‌های طبیعی را که بر اثر گرمایش جهانی به سرعت شروع به ذوب شدن کرده‌اند، ببینند.

گاسا (Ghasa)، نپال

پل معلق گاسا در روستای گاس واقع شده و هر روز مورد آزمایش قرار می‌گیرد. می‌پرسید چگونه؟ علاوه بر انسان‌ها، هزاران گاو و گوسفند محلی هر روز از عرض آن عبور می‌کنند. به نظرتان این به این معنی نیست که این پل قابل اطمینان است؟ درست است، اگر چه هنوز نمی‌شود کاملا مطمئن بود که استحکام خود را حفظ می‌کند. چیزی که به ظاهر مشخص است، این پل ترسناک و دلهره‌آور به نظر می‌رسد. جالب است، گاهی اوقات، پل‌های مشابه نمی‌توانند حتی وزن 10 انسان را تحمل کنند اما این پل نه. حتی با دانستن این موضوع، باز هم راه رفتن روی آن شجاعت می‌خواهد.

پل Marienbruecke، آلمان

با نگاهی به این پل ممکن است تصور کنید که پلی محکم و استوار است. معمولا اولین برداشت‌ها به سختی درست از آب در می‌‌آیند. این پل، نزدیک به صخره‌های بین سازه‌هایی واقع شده که در آنجا قلب به شدت به تپش می‌افتد. همزمان با این که شروع به راه رفتن تا میانه‌ی آن می‌کنید، احساسی از وحشت سراسر وجودتان را پر می‌کند. تحت این شرایط حتی مناظر زیبای اطراف کمکی به آرام کردن شما نخواهند کرد.

پل Musou Tsuribashi، ژاپن

در میان همه‌ی پل‌هایی که معرفی کردیم، Musou Tsuribashi از همه ترسناک‌تر است. احتمالا فکر می‌کنید که پلی خطرناک‌تر از پل معلق Hussaini پاکستان وجود ندارد، اما اشتباه می‌کنید. دلایل خوبی برای این موضوع وجود دارد؛ اکثر بخش‌های این پل که در دهه‌ی 50 ساخته شده امروزه نابود شده است، به خصوص تخته‌ها و طناب‌ها. دلیل دیگر این که این پل بسیار باریک است و در مکانی برهوت قرار دارد. اگر بدشانس باشید احتمال سقوط از آن وجود خواهد داشت و در صورت این اتفاق مشخص نیست به کجا پرت خواهید شد. پس قبل از این که تصمیم به عبور از این پل بگیرید شدیدا بر روی خطراتی که در انتظارتان است فکر کنید، حتی اگر عاشق این کار باشید.

پل Aiguille du Midi، فرانسه

اگر حتی کوچک‌ترین علائمی برای ترس از ارتفاع در شما وجود دارد، پیشنهاد می‌کنیم از این پل صرف نظر کنید. پل مذکور در کوه‌های آلپ فرانسه واقع شده و به طور خلاصه پلی کوچک است بین دو صخره‌ای که دو کوهستان را به هم متصل می‌کند و نمایی بی نظیر از کوه‌های مونت بلان فرانسه را فراهم می‌کند. این پل نسبتا پهن و محکم است، اما ارتفاعی که در آن قرار دارد (3842 متر از سطح دریا) ترسناک است. اگر دنبال ماجراجویی بیش از اندازه هستید، این پل انتخاب مناسبی برای شما خواهد بود.

پل پارک ملی Kakum، غنا

اگر به کشور غنا، خصوصا پارک ملی غنا در نزدیکی شهر Abrafo سفر می‌کنید، مطمئن شوید که یک راهنمای کارکشته همراهتان باشد. این مسئله مورد بسیار مهمی است اگر می‌خواهید بیشترین لذت را از این پارک ببرید. راهنماها می‌دانند که تنها باید مسیرهای مخفی از میان جنگل بارانی را به شما نشان دهند، همچنین شما را به سمت مکان‌هایی که گیاهان و حیوانات منحصر به فردی همچون گونه‌های در معرض خطر فیل‌های کوتوله، بوفالوی جنگلی و گربه‌های زباد (نوعی راسو) وجود دارند هدایت می‌کنند. علاوه بر آن شما در نزدیکی یکی از جاذبه‌های اصلی که پلی طنابی است حاضر خواهید شد. این پل حدود 30 متر بالاتر از سطح زمین قرار دارد.

پل معلق Hussaini، پاکستان

Hussaini یکی از خطرناک‌ترین پل‌های جهان به شمار می‌رود و کاملا شایسته این عنوان است. با وجود تعداد فضاهای خالی که از تخته‌ها بیشتر هستند، این پل را می‌توان ترسناک‌ترین پل جهان نامید. حتی اگر تمام شجاعت خود را یکجا جمع کرده باشید، این شجاعت با اولین وزش باد محو می‌شود، چرا که شما در معرض خطر بسیار جدی پرت شدن به رودخانه‌ی هونزا که پل بر بالای آن واقع شده، قرار دارید. کافی است نگاهی به تصویر بیاندازید تا از میزان خطر آگاه شوید. ممکن است باور نکنید، اما مردم محلی هنوز هم از این پل استفاده و از عرض آن عبور می‌کنند. به هر حال، هر چه هست ترسناک جلوه می‌کند، اما برای کسانی که عاشق خطر و ماجراجویی هستند همانند یک رویا می‌ماند.

انتشار: 24 آبان 1400 بروزرسانی: 24 آبان 1400 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 2997

به "ده تا از خطرناکترین پل های جهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ده تا از خطرناکترین پل های جهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید