نوروز 98 متفاوت تر از همواره و با نگاهی فرهنگی و آیینی دنبال می گردد
به گزارش دور زمین، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه اجرای جلوه های سنتی نوروز در اماکن عمومی را راهکاری برای نمایش دارایی های ارزشمند فرهنگی استان خواند و گفت: کرمانشاه با تمام قوا آیین های باستانی استان را به نمایش خواهد گذاشت.

به گزارش خبرنگاران به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری کرمانشاه، امید قادری مدیر کل میراث فرهنگی استان در نشست مشترک با شهردار کرمانشاه تعامل و همکاری با شهرداری برای برگزاری مراسم ها را یک ضرورت خواند و گفت: در واقع مهمترین بخش نوروز میراث ناملموس ما را شامل می گردد که همگان باید در حفظ آن کوشش کنیم.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان کرمانشاه با اشاره به گردآوری بسته جامع برنامه های نورزی سال آینده، توضیح داد: کوشش می گردد اجرای تمام برنامه ها به بخش خصوصی واگذار گردد و میراث فرهنگی بیشتر جنبه نظارتی بر برنامه ها داشته باشد.
او با اشاره به اینکه احیای دوباره سنت های نوروز با برگزاری نوروزگاهها مورد تاکید است، اضافه نمود: برای توسعه گردشگری در سال 98 به صورت ماهانه رویدادهای مهم گردشگری برگزار خواهد شد.
سعید طلوعی شهردار کرمانشاه نیز با تاکید بر تعامل و همکاری با اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان برای برگزاری متفاوت تر برنامه های نوروز نسبت به سال های گذشته، اظهار کرد: بیش از 20 میلیارد تومان برای زیباسازی و نصب المان های شهری در نوروز 98 پیش بینی شده است.
او تاکید نمود: با توجه به مسائل مالی حاکم بر جامعه برای تلطیف روحیه و ایجاد شور و نشاط اجتماعی شهری زنده و شاد احتیاج داریم که تمام کوشش خود را به کار خواهیم بست.
منبع: میراث آریا