مردم فارس در طرح پاییزه 35 هزار عنوان کتاب خریدند
به گزارش دور زمین، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: نزدیک به 35 هزار عنوان کتاب از سوی شهروندان این استان در طرح پاییزه کتاب خریداری شده که این رقم 7 درصد از کتاب های فروخته شده این طرح در کشور محسوب می گردد.

به گزارش خبرنگاران از شیراز، صابر سهرابی مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس با اشاره به طرح پاییزه کتاب که از 29 آبان تا 3 آذرماه همزمان با سراسر کشور در استان فارس نیز برگزار گردیده است، اظهار کرد: تعداد کتاب فروشی های شرکت کننده سال جاری استان فارس 5 درصد از کل کشور است.
او ادامه داد: 51 کتابفروشی استان که 40 کتابفروشی در شیراز و 11 کتابفروشی در شهرستان ها بوده اند، نزدیک به 20 میلیارد ریال کتاب را سال جاری در طرح پاییزه کتاب فروخته اند.
سهرابی اضافه نمود: مردم فارس در طرح پاییزه کتاب سال جاری، 8 درصد ارزش کتاب های خریداری شده کشور را برای خرید کتاب، هزینه کردند.
بیست و نهمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران از بیست وچهارم آبان تا یکم آذر 1400 با شعار جای خالی را با کتاب خوب پُرکنیم در سراسر کشور برگزار گردید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان