دور تازه درگیر ی ها در اندونزی با کشته شدن 20 تن و جراحت 65 نفر

به گزارش دور زمین، زدو خورد بین نیروهای امنیتی با معترضان در پاپوآی غربی در اندونزی چندین کشته و مجروح برجای گذاشت.

دور تازه درگیر ی ها در اندونزی با کشته شدن 20 تن و جراحت 65 نفر

به گزارش گروه بین الملل خبرنگاران، منابع خبری دوشنبه از شروع دور تازه درگیری ها در شهر پاپوآ در اندونزی و زد و خورد بین نیروهای پلیس و معترضان اطلاع دادند.

شبکه های الجزیره و خبرگزاری رویترز با پوشش این رویداد به برخورد بین نیروهای امنیتی و متعرضان و به آتش کشیده شدن بعضی ساختمان ها از سوی معترضان اشاره کردند.

این منطقه به دنبال تبعیض های قومی و نژادی به مدت دو هفته با ناآرامی های داخلی روبرو شده است. بعضی از معترضان خواستار رای استقلال هستند؛ در صورتی که مقامات چنین احتمالی را رد نموده اند.

رویترز در آخرین خبر از این منطقه به نقل از مقام های نظامی از کشته شدن 20 شهروند و جراحت 65 تن در جریان ناآرامی ها در شهر وامنا اطلاع داد.

در این درگیری متعرضان بعضی ساختمان های این شهر را آتش زدند. معترضان خواستار جدایی استان های شرقی اندونزی مانند پاپوآ و پاپوآی غربی هستند و نیروهای امنیتی این کشور را به نقض حقوق بشر متهم می نمایند.

پلیس اندونزی چندی قبل نیز از دستگیری ده ها نفر از معترضانی که ساختمان مجلس را به آتش کشیده بودند،اطلاع داد.

منبع: خبرگزاری فارس
انتشار: 3 مهر 1398 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 1969

به "دور تازه درگیر ی ها در اندونزی با کشته شدن 20 تن و جراحت 65 نفر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دور تازه درگیر ی ها در اندونزی با کشته شدن 20 تن و جراحت 65 نفر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید