راهنمای کامل اخذ انواع ویزای کانادا برای شهروندان ایرانی

به گزارش دور زمین، کانادا، با طبیعت بکر، کیفیت بالای زندگی، دانشگاه‌های معتبر، و فرصت‌های شغلی متعدد، یکی از محبوب‌ترین مقاصد گردشگران و مهاجران در سراسر جهان به شمار می‌رود. اما ورود به این کشور، به دلیل مقررات سخت‌گیرانه مهاجرتی و تعطیلی سفارت کانادا در ایران، برای شهروندان ایرانی چالش‌هایی را به همراه دارد. با این حال، راهکارها و مراحل مشخصی وجود دارد که متقاضیان می‌توانند با آگاهی از آن‌ها، فرآیند اخذ ویزای کانادا را به شکلی آسان‌تر و موفق‌تر طی کنند. در این مقاله به بررسی انواع ویزاهای کانادا، مدارک مورد نیاز، و مراحل درخواست آن پرداخته‌ایم تا راهنمای جامعی برای علاقه‌مندان به سفر، تحصیل یا اقامت در این کشور فراهم شود.

راهنمای کامل اخذ انواع ویزای کانادا برای شهروندان ایرانی

کانادا دارای ویزاهای مختلفی است که متقاضی می تواند با توجه به شرایط خود برای دریافت یکی از آن ها از طریق سفارت کانادا در کشورهای همسایه اقدام کند.

کانادا یکی از کشورهایی است که به دلیل شرایط اجتماعی و اقتصادی در زمره مقصدهای گردشگران و البته مهاجران قرار گرفته است. با توجه به میزان بالای تقاضا برای سفر به این کشور، مقررات بسیار محکمی از سوی دولت این کشور برای ورود شهروندان خارجی به این کشور وضع گردیده است؛

برای دریافت مشاوره و خدمات تخصصی گردشگری و سفر به سراسر دنیا با bestcanadatours.com مجری مستقیم تورهای مسافرتی و گردشگری همراه باشید.

نکته قابل توجه اینکه در حال حاضر، به علت تعطیلی سفارت کانادا در ایران، کلیه فعالیت های این سفارت به حالت تعلیق درآمده و شهروندان ایرانی برای دریافت ویزا می توانند از طریق کنندگان قانونی یا شخصا به سفارت کانادا در کشورهای همسایه مانند سفارت کانادا واقع در آنکارا، پایتخت ترکیه، مراجعه و مراحل قانونی دریافت ویزا را طی کنند.

ویزای کاناداتوضیح خدمات
انواع ویزاتوریستی، تحصیلی، اقامت دائم، کار و ترانزیت
مراحل صدور ویزا1) ثبت نام در وب سایت سفارت کانادا2) مراجعه حضوری برای انگشت نگاری و مصاحبه به سفارت کانادا در یکی از کشورهای همجوار مانند ترکیه
وقت سفارتپس از ثبت نام در وب سایت سفارت معین می گردد.
مصاحبه و انگشت نگاریدارد
مدارک لازم برای صدور ویزامدارک شناسایی، مدارک مالی، اسناد ملکی و مدارک شغلی
مدت زمان لازم برای صدور ویزادو ماه
سفارت/ کنسولگریفعالیت سفارت کانادا در ایران تا اطلاع ثانوی در حالت تعلیق قرار گرفته است.

انواع ویزای کانادا

  • ویزای توریستی برای افرادی صادر می گردد که تابعیت کانادا را ندارند و قصد دارند تا به صورت قانونی از این کشور بازدید کنند. نکته قابل توجه اینکه سالانه در حدود 35 میلیون نفر به عنوان توریست و با ویزاهای غیر اقامتی به این کشور سفر می کنند. حداکثر مدت اقامت با ویزای توریستی کانادا 6 ماه است و به دو صورت سینگل (Single) یا مولتی (Multiple/با اعتبار پنج ساله) صادر می گردد.
  • ویزای تحصیلی برای افرادی صادر می گردد که به قصد ادامه تحصیل در مدارس، دانشگاه ها یا موسسات آموزش عالی کانادا قصد اقامت در این کشور را دارند. ویزای تحصیلی کانادا یه صورت ویزای دانش آموزی، دانشجوئی، فرصت مطالعاتی و ویزای همراه تحصیلی (والدین، همسر و فرزندان دانشجو) صادر می گردد.
  • ویزای اقامت این ویزا به دو صورت ویزای موقت یا اقامت دائم صادر می گردد.
  • ویزای کار ساله بیش از 150 هزار کارمند و کارگر خارجی با استفاده از ویزای کار وارد کانادا می شوند.
  • ویزای ترانزیت برای افرادی صادر می گردد که فقط برای عبور از خاک کانادا وارد این کشور می شوند و قصد اقامت در خاک کانادا را ندارند. همچنین، افرادی که مدت اقامت آن ها در کانادا کمتر از 48 ساعت است، باید ویزای ترانزیت دریافت کنند.

شرایط کلی برای شهروندان ایرانی متقاضی ویزای کانادا

شهروندان ایرانی متقاضی دریافت ویزای توریستی کانادا باید در کلیه موارد ذیل اطمینان خاطر افسر اداره مهاجرت را جلب کنند؛

  • تضمین خروج از خاک کانادا پس از اتمام مهلت ویزا
  • ارائه تضمین مالی به منظور تامین کلیه مخارج در طول مدت اقامت در خاک کانادا
  • ارائه تعهد مبنی بر عدم اشتغال یا تحصیل در مدت اقامت
  • عدم ایجاد خطر امنیتی برای دولت و شهروندان کانادا
  • عدم سوء پیشینه
  • ارائه گواهی سلامت
  • ارائه کلیه مدارک درخواستی از جانب افسر اداره مهاجرت

مدارک لازم برای ویزای توریستی کانادا

1) مدارک شناسائی شامل گذرنامه دارای اعتبار، شناسنامه، کارت ملی، عکس، سند ازدواج (در صورت همراهی همسر)، رضایت نامه محضری برای همراهی فرزندانی که بدون یکی از والدین قصد مسافرت دارند و تکمیل فرم اطلاعات فردی؛ کلیه مدارک فارسی باید دارای ترجمه انگلیسی باشند.

2) مدارک مالی نامه تمکن بانک به زبان انگلیسی و ممهور به مهر امور بین الملل بانک به همراه گردش حساب متقاضی؛

3) مدارک اسناد ملکی دعوت نامه یا رزرو هتل و توضیح برنامه سفر به همراه رزرو بلیط رفت و برگشت کانادا؛

4) مدارک شغلی گواهی اشتغال به کار به زبان انگلیسی روی سربرگ شرکت (با ذکر تاریخ شروع به کار، عنوان شغلی و درآمد سالیانه، نام مدیر یا سوپروایزر و مدت زمان موافقت گردیده با مرخصی)، ترجمه فیش حقوقی دو ماه آخر، ترجمه لیست بیمه دو ماه آخر و ترجمه حکم کارگزینی برای کارمندان و ترجمه آگهی تاسیس، آگهی تغییرات و آگهی تصمیمات شرکت در روزنامه رسمی، ترجمه لیست بیمه و فیش حقوقی دو ماه آخر کارمندان، ترجمه آخرین لیست مالیاتی پرداخت گردیده، نامه تمکن بانک شرکت و ریزپرینت چهار ماه آخر به لاتین برای کارفرمایان

مراحل درخواست ویزا

ثبت نام برای دریافت ویزای کانادا را می توان از طریق مراجعه حضوری به سفارت یا به صورت آنلاین انجام داد. در هر دو حالت، درخواست ویزا با ایجاد حساب کاربری شخصی در وب سایت رسمی سفارت کانادا و تکمیل فرم ها شروع می گردد. کلیه فرم ها به زبان انگلیسی بوده و باید به دقت تکمیل شوند. پس از تکمیل فرم ها، مرحله دوم مربوط به پرداخت هزینه های ویزا و انگشت نگاری است. پس از تکمیل موفقیت آمیز دو مرحله قبلی، برگه تائید درخواست به همراه شماره پیگیری و نامه انگشت نگاری (زمان مراجعه حضوری به سفارت) برای متقاضی صادر می گردد. زمان ارسال نامه انگشت نگاری از چند ساعت تا چند روز متغیر است.

در موعد معین گردیده متقاضی باید با در دست داشتن مدارک لازم ویزای درخواستی در یکی از نزدیک ترین سفارت های کانادا در کشورهای همجوار برای انجام مصاحبه و انگشت نگاری حاضر گردد. پس از انجام این مراحل متقاضی می تواند به کشور خود بازگشته و منتظر اعلام نتیجه نهایی ویزا از جانب سفارت باشد، زیرا این پروسه از یک هفته تا دو ماه متغیر است. پس از اعلام نتیجه متقاضی برای پیکاپ ویزا (تحویل پاسپورت) باید مجددا به سفارت کانادا مراجعه کند.

نحوه اخذ ویزای کانادا

برای دریافت ویزای کانادا، باید درخواست خود را به سفارت این کشور ارائه کنید. متاسفانه کشور کانادا در ایران سفارت ندارد و پروسه ویزای این کشور، برای متقاضیان ایرانی به دو صورت انجام می پذیرد.

روش اول دریافت ویزای کانادا

شما می توانید مدارک خود را به صورت الکترونیکی برای افسران ویزای کانادا ارسال کنید و هزینه های آنالیز پرونده و انگشت نگاری را به صورت آنلاین پرداخت کنید. پس از انجام این مراحل، باید به یکی از دفاتر وک در ترکیه، گرجستان، امارات و یا دیگر کشور ها برای انجام انگشت نگاری و عکس برداری ویزای کانادا مراجعه کنید. پس از انجام این مراحل، در بازه زمانی بین 2 هفته تا 3 ماه جواب تائید و یا ریجکت ویزای کانادا شما اعلام می گردد که در صورت ویزا شدن، باید پاسپورت خود را برای الصاق ویزا به یکی از دفاتر وک، پیکاپ کنید.

روش دوم دریافت ویزای کانادا

کلیه مدارک درخواستی ویزای کانادا خود را به یکی از دفاتر انگشت نگاری ببرید. در دفاتر انگشت نگاری، هم می توانید مدارک درخواستی را تحویل دهید و هم امور مربوط به انگشت نگاری و عکس برداری خود را انجام دهید. هزینه آنالیز پرونده و انگشت نگاری را در آن جا به صورت نقدی پرداخت می کنید. پس از مدت زمان 14 تا 90 روز، جواب ویزای کانادای شما اعلام می گردد. در صورت تائید شدن ویزای کانادا، شما باید پاسپورت خود را برای یکی از دفاتر وک پیکاپ نموده تا ویزای کانادا را برای شما الصاق نمایند.

نشانی سفارت کانادا در تهران

در حال حاضر، این سفارت تعطیل است.

  • نشانى: تهران، خیابان استاد مطهری، خیابان شهید سرافراز، پلاک 57
  • تلفن: 8152-021 / نمابر: 88757054 / صندوق پستى: 4647-11155 / کدپستى: 15868
  • وب سایت اداره مهاجرت کانادا: https://www.iran.gc.ca

سخن پایانی:

اخذ ویزای کانادا با وجود پیچیدگی‌های اداری و محدودیت‌های موجود، برای شهروندان ایرانی همچنان امکان‌پذیر است؛ به شرط آن که اطلاعات دقیق و کافی درباره انواع ویزاها، مدارک لازم، و فرآیندهای مربوطه در دسترس باشد. با برنامه‌ریزی دقیق و رعایت تمامی جزئیات موردنیاز، می‌توانید شانس موفقیت خود را افزایش دهید و قدمی به سوی تحقق اهدافتان در کشوری پیشرفته و پر از فرصت‌های جدید بردارید. همچنین، استفاده از مشاوره‌های حقوقی یا متخصصان مهاجرتی می‌تواند در تسهیل این مسیر به شما کمک کند. اکنون زمان آن است که با رعایت اصول و مقررات، اقدام به دریافت ویزای کانادا کرده و سفر یا اقامت موردنظر خود را آغاز کنید.

انتشار: 10 دی 1403 بروزرسانی: 10 دی 1403 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 879

به "راهنمای کامل اخذ انواع ویزای کانادا برای شهروندان ایرانی" امتیاز دهید

3 کاربر به "راهنمای کامل اخذ انواع ویزای کانادا برای شهروندان ایرانی" امتیاز داده اند | 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "راهنمای کامل اخذ انواع ویزای کانادا برای شهروندان ایرانی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید