تدوین اسناد توسعه آموزش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

به گزارش دور زمین، به گزارش خبرنگاران به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، دکتر سیدامیرمحسن ضیایی با بیان این مطلب با اشاره به مراحل اجرای برنامه طرح تحول آموزش پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: ایجاد مفهوم ارتقاء آکادمیک دانشگاه به وسیله طرح تحول و ترجمه بسته ها به نسخه اختصاصی برای دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، اولویت بندی آنها برای اجرا، توجیه مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه بخشی از این برنامه است.

تدوین اسناد توسعه آموزش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی

ضیایی اضافه کرد: قرار دادن طرح در برنامه استراتژیک آموزشی دانشگاه و بالطبع برنامه عملیاتی دانشگاه، اجرای بخشی از این بسته ها از زمان استقرار مدیریت جدید و پایش اجرای برنامه و تنظیم حرکت دانشگاه متناسب با بازخورد از دیگر برنامه های دانشگاه است.

وی با اشاره به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در اجرای طرح تحول، گفت: سازماندهی مجدد ستاد نوآوری و تحول در دانشگاه با رویکرد حاکمیت آکادمیک، تشکیل و سازماندهی کارگروه های نوآوری و تحول در دانشگاه و کمیته های تخصصی زیرمجموعه با توجه به بسته های تحول و نوآوری آموزش علوم پزشکی بخشی از این برنامه بوده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: تاکنون 42 جلسه شورای تحول دانشگاه برگزار شده و همچنین جلسات هم اندیشی و تعامل با دبیران کمیته های تحول و جلساتی با گروه های قلب، ارتوپدی، ENT، بیهوشی، رادیولوژی، زنان، آسیب شناسی، پاتولوژی، جراحی، روانپزشکی برگزار شده و از حضور 356 عضو هیات علمی دانشگاه و کارشناسان بهره برده ایم.

وی از تدوین و تصویب برنامه های راهبردی و اجرایی در ستاد تحول دانشگاه، شناسایی اعضای هیات علمی متخصص در ارتباط با بسته های تحول، ایجاد بانک متخصصین بالینی و علوم پایه در زمینه آموزش بین المللی در 3 حیطه، شناسایی تمامی اعضای هیات علمی تحصیل نموده خارج از کشور، شناسایی اعضای هیات علمی فعال در زمینه ارتباطات بین المللی، شناسایی اعضای هیات علمی و کارشناسان آشنا با فرآیندهای بین المللی/ آموزش بخشی از این برنامه ها است.

ضیایی گفت: فرهنگسازی و ترویج تفکر تحول آموزش در سطوح مختلف ذی نفعان دانشگاه، دعوت از دانشجویان(استعدادهای درخشان، نمایندگان دانشجویان، تشکلها و ...) برای حضور و مشارکت در کارگاه ها نیز بخش دیگری از این برنامه ها بوده است.

وی با اشاره به نتایج کوتاه مدت اجرای طرح تحول آموزش پزشکی در این دانشگاه گفت: بسیاری از برنامه های عملیاتی و پروژهای مرتبط با اجرای بسته ها متناسب با ماموریت ها، منابع و مزیت های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی آماده شده است.

معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: از جمله می توان به طراحی مدل/ ارزیابی وضعیت علمی گروه های آموزشی: بالینی و پایه شامل مشخص معیارهای سنجش در حیطه های آموزشی، پژوهشی، درمانی/دانشگاهی و کشوری و آنالیز وضعیت علمی گروه ها، ارزیابی وضعیت 22 گروه آموزشی بالینی، برنامه جامع آموزش بالینی با محوریت بیمار و برنامه جامع ارتقای نظام مند کمی و کیفی تحصیلات تکمیلی اشاره نمود.

وی از برنامه جامع تحول در آموزش بالینی با محوریت بیمار با عنوان (PACE I-II) به عنوان یکی از نتایج کوتاه مدت برنامه تحول در دانشگاه نام برد و گفت: در این برنامه تحول در ارزشیابی دستیاران تخصصی و فوق تخصصی، تحلیل سیستماتیک برونداد گروه های آموزش بالینی دیده شده است.

ضیایی گفت: همچنین تدوین سند تمایز و مرجعیت آکادمیک دانشگاه، تدوین سند رشته مقاطع آموزشی، تدوین نقشه توسعه کمی هیات علمی دانشگاه در افق 5 سال آتی، تدوین، طراحی و استقرار مداخلات موثر در زمینه ارتقای کیفیت آموزش بالینی، تدوین 6 طرح تحقیقاتی مرتبط با اهداف بسته های تحول و تدوین راهنمای اخلاق حرفه ای و دستورالعمل اجرایی مربوطه تکمیل شده است.

منبع: خبرگزاری مهر
انتشار: 5 اسفند 1397 بروزرسانی: 26 آبان 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 1051

به "تدوین اسناد توسعه آموزش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تدوین اسناد توسعه آموزش در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید