بسته شدن مراکز اخذ رای در کویت و شروع شمارش آرا

به گزارش دور زمین، شعب اخذ رأی برای انتخابات مجلس الامه(مجلس) کویت شنبه شب بسته و فرایند شمارش آرا برای انتخاب 50 نماینده شانزدهمین مجلس تاریخ این کشور شروع شد.

بسته شدن مراکز اخذ رای در کویت و شروع شمارش آرا

به نقل از اسپوتنیک، فرایند رأی گیری از ساعت هشت صبح به وقت محلی شروع شد. 326 نامزد برای کرسی های مجلس رقابت می نمایند و نظرسنجی براساس سیستم یک رأیی انجام شد؛ به این صورت که هر رای دهنده حق دارد در حوزه انتخاباتی اش که 10 عضو از آن پیروز می گردد، تنها نام یک نامزد را به صندوق بیندازد که طبق گفته منتقدان، این قانون بر خلاف مبانی فرایند دموکراتیک است.

این نخستین انتخابات در زمان نواف الاحمد الجابر الصباح، امیر جدید کویت به شمار می رود.

این انتخابات به خاطر اقدامات پیشگیرانه جدی و رعایت پروتکل های بهداشتی از جمله فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از ماسک و دستکش از سالهای گذشته متمایز بود.

اقدامات بهداشتی شامل عدم تجمع در خارج و داخل مراکز رای دهی ، استفاده از ماسک ، شستشوی دست و استفاده از دستکش قبل از ورود به حوزه رای گیری و رعایت جهت معین شده برای ورود رای دهندگان به مراکز و تا رسیدن به کمیته معین شده برای نظرسنجی بود.

شایان ذکر است که 43 نماینده از شورای فسخ شده برای کرسی های جدید شورا در حال رقابت هستند. تعداد رای دهندگان 567،694 شهفرایند زن و مرد است. علاوه بر این ، 29 زن در انتخابات شرکت دارند.

طبق قانون اساسی کویت، دوره زمانی مجلس الامه چهار سال میلادی از زمان برگزاری اولین نشست آن است و در طول شصت روز قبل از انتها آن دوره مجلس جدید تشکیل می گردد و اعضایی که دوره عضویت آنها به انتها می رسد، می توانند دوباره انتخاب شوند. دوره چهار ساله مجلس جز در شرایط جنگی تمدید نمی گردد و این تمدید نیز طبق قانون خواهد بود. ، ایسنا

منبع: ایران آنلاین
انتشار: 12 دی 1399 بروزرسانی: 12 دی 1399 گردآورنده: dorezamin.com شناسه مطلب: 3488

به "بسته شدن مراکز اخذ رای در کویت و شروع شمارش آرا" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بسته شدن مراکز اخذ رای در کویت و شروع شمارش آرا"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید